Personvern, vilkår og betingelser

GENERELLE VILKÅR

Vi ber deg lese gjennom de generelle vilkårene som gjelder når du handler hos QB Gallery. Når du kjøper en vare, betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent gjeldende betingelser. Vi tar forbehold om skrivefeil, lagerfeil, utsolgte varer og logiske feil på våre sider.

REGISTRERING / PERSONALIA

For å kunne handle hos QB Gallery må du oppgi personalia til oss. Dette for å oppnå høyest mulig sikkerhet rundt betaling og levering. Opplysningene vil bli lagret på en sikker måte, og vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende. Straks du har lest gjennom betingelsene og akseptert dem vil du kunne legge inn kjøpsordre på varer. Du bestemmer selv om du vil registrere deg som kunde, eller bare oppgi personalia for et enkeltkjøp.

QB Gallery er ansvarlig for alle personlige opplysninger du oppgir til oss, eller som vi får del i når du legger inn kjøpsordre eller besøker vår hjemmeside. Informasjonen vil brukes til varedistribusjon. QB Gallery vil under ingen omstendigheter overlate de utleverte personalia, eller andre opplysninger om kunder hos QB Gallery til en tredjepart. Ønsker du personalia slettet kan du ta kontakt med post@qbg.no

PERSONVERN

Informasjon om besøk på våre nettsider blir logget anonymt. Loggene inneholder ikke personidentifiserbare opplysninger, men benyttes til måling av trafikk på nettstedet. Målingene gir statistikk som hjelper oss i arbeidet med å gjøre vårt nettsted funksjonelt og brukervennlig.

INNLEGGING AV ORDRE

Det er kun personer som har fylt 18 år som kan handle hos QB Gallery. Innlagt kjøpsordre er bindende. Falsk ordreinnleggelse vil bli politianmeldt. Forsøk på svindel, dokumentforfalskning og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

BETALING

Alle elektroniske korttransaksjoner gjøres via STRIPE og forbindelsen er kryptert med SSL/TLS. QB Gallery lagrer ingen kortinformasjon på våre servere.

Les om Stripes personvern her.

FRAKT OG EKSPEDISJON

Kunden betaler frakt i tillegg til varens pris. Fraktpris fastsettes etter gjeldene satser QB Gallery benytter seg per i dag av posten. Hentemelding får du direkte fra ditt lokale postkontor.

QB Gallery leverer kun varer i Norge og Sverige. Leveringstiden varierer for det enkelte produkt. Levering skjer med posten og du får en hentemelding når varen kan hentes på postkontoret. Dersom varen ikke hentes innen 14 dager returneres den til QB Gallery. Ved uavhentede varer påløper et gebyr på NOK 300,-. Dette er uavhengig om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

QB Gallery oppbevarer bestilte ordre med "hente selv" som leveringsmåte i 3 måneder fra dato hvor de er satt på lager. Etter dette blir ordrene åpnet og bildene går tilbake til QB Gallery. Det er kundens ansvar å hente bildene innen fristens utløp.

ANGRERETT OG REKLAMASJON

Det gis 14 dagers full returrett etter angrefristloven på kjøp hos QB Gallery, der kjøpesummen er over NOK 300,- inkludert frakt og tilleggskostnader. Forutsetningen er at varen leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Benytt fortrinnsvis original emballasje, da kjøper har risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje. Kjøper betaler returfrakt. Ved retur av varer på grunn av feilsendinger, eller retur etter angrefristloven av 24.03.72 nr.11, bør du benytte deg av henholdsvis returskjema. Retur må skje innen 14 dager fra du mottok varen. Send aldri varer i retur i postoppkrav.

Når varen lages spesielt for forbrukeren, er det vanlig 14 dagers angrerett, men slik at angrefristen senest går ut 3 måneder etter mottak av varen. Det kan avtales at produksjonen begynner før utløpet av angrefristen. Dette må avtales før kjøpet og etter at alle andre vesentlige opplysninger er gitt av selgeren, herunder også opplysninger om angreretten. Benytter du angreretten i slike tilfeller, skal kjøperen dekke kostnader til faktisk utført arbeid og medgåtte materialer. Dette betyr at dersom du angrer kjøpet på en ordre hvor du har valgt innramming gis det kun full angrerett på kjøpet av kunstverket og ikke rammen som er tilvirket spesielt for den aktuelle orderen.

Reklamasjoner på grunn av feil ved varen: det gis full reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle produkter. Etter hovedregelen er det 2 års reklamasjonsrett på alle varer. Under enhver omstendighet plikter kjøper å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Har du ytterligere spørsmål om reklamasjoner, ta kontakt med oss.

VAREINFORMASJON

QB Gallery gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte opplysninger. QB Gallery tar likevel forbehold om feilaktig produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden, samt utsolgte bilder fra kunstner. Alle tilbud gjelder såfremt varesortimentet er tilgjengelig for QB Gallery. Vi forbeholder oss retten til å endre produktsortimentet, tilgjengelighet og pris dersom vi har mottatt feilaktig informasjon fra våre underleverandører. Videre tar QB Gallery forbehold om ikke innkommende varer.

5% KUNSTAVGIFT, LOV OM OPPHAVSRETT

Ifølge lov om opphavsrett skal 5% av kunstomsetning gå til BONO, den norske opphavsrettsorganisasjonen på billedkunstområdet. Norske regler om opphavsrett er utformet på bakgrunn av Norges internasjonale forpliktelser. Norge er tilsluttet Bernkonvensjonen om vern av litterære og kunstneriske verk (fra 1886), og Romakonvensjonen til beskyttelse av utøvende kunstnere og visse produsenter (fra 1961).

FORBEHOLD

QB Gallery tar forbehold om driftsstans eller uriktige priser, forårsaket av forhold utenfor vår kontroll, herunder tekniske problemer, inkludert, men ikke begrenset til, strømbrudd, overbelastning og sabotasje.